COĞRAFYA BİLİM ŞENLİĞİ

Birçok alanda okullara öncülük eden okulumuz Mevlüde Ahmet Doğanay Fen Lisesi Coğrafya öğretmenimiz İsa KARAKOÇ yönetiminde  bu kez de uygulamalı olarak Coğrafya Bilim Fuarı düzenledi. Fuarda okulumuz öğrencilerinin sene içerisinde yaptıkları coğrafi şekiller  maketleri uygulamalı ve yapılandırıcı eğitim kapsamında öğrencilerimizin gelişimi ve örnek çalışmalarının bulunduğu eserlerden oluşup.

Coğrafya Bilim Fuarına; Sorgun Kaymakamı Ali ARSLANTAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin EKİNCİ, İlçe Emniyet Müdürü Bahadır ÖZDEMİR, Şube Müdürü Süleyman TEFEK, Şube Müdürü Musa ÖCAL, okulumuz Müdürü İzzet ÜNLÜ, mülki ve idari amirler,diğer okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

bilim şenliğibilim şenliği

Yayın: 23.06.2015 - Güncelleme: 26.11.2019 11:36 - Görüntülenme: 4571