Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik

Mrt

Okul Psikolojik Danışmanımız Bekir BULUT 16 Mart Salı Saat 20.00'da 9. Sınıf öğrencilerimizin Velilerine özel "Bağımlılıkla Mücadelede Ailenin Rolü"  adlı semineri verecektir. Seminer Konuları:

- Bİlinçli Teknoloji Kullanımı

- Sağlıklı Yaşam

- Tütün Bağımlılığı

- Alkol Bağımlılığı

- Madde Bağımlılığı

Seminer Zoom üzerinden yapılacaktır.

Ock

Okul Psikolojik Danışmanımız Bekir BULUT 5 Ocak Salı Saat 19.30'da 9. Sınıf öğrencilerimize özel "YKS Bilgilendirme" Semineri verecektir. Seminer Zoom üzerinden yapılacaktır.

Ara

Okul Psikolojik Danışmanımız Bekir BULUT 30 Aralık Çarşamba Saat 20.20'de 11. Sınıf öğrencilerimize özel "Mesleki Hedef Belirleme" Semineri verecektir. Seminer Zoom üzerinden yapılacaktır.

Ara

Okul Psikolojik Danışmanımız Bekir BULUT 30 Aralık Çarşamba Saat 18.30'da 9. Sınıf öğrencilerimize özel Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim kapsamında "Sağlıklı Yaşam Modülü" tanıtımı yapacaktır. Seminer Zoom üzerinden yapılacaktır.

Ara

Okul Psikolojik Danışmanımız Bekir BULUT 24 Aralık Perşembe Saat 20.30'da 10. Sınıf öğrencilerimize özel Verimli Ders Çalışma Teknikleri Semineri verecektir. Seminer Zoom üzerinden yapılacaktır.

Ara

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Bekir BULUT 9. sınıflara özel "Teknoloji Bağımlılığı ve Bilinçli İnternet Kullanımı" semineri verecektir. Eğitim 9 Aralık 2020 saat 20.00'da ZOOM üzerinden yapılacaktır.

May

Okulumuzda çeşitli okulların 11. sınıflarına yönelik olarak kişisel gelişim uzmanı tarafından etkili okuma ve hafıza teknikleri konulu seminer verilmiştir.

Nis

Okulumuz kariyer günleri kapsamında okulumuzdan ve Anadolu lisemizden mezun olan doktor, avukat, ezcacı, mimar, mühendis öğrencilerimiz son sınıf öğrencilerimiz ile buluştu.

Mrt

Nis