E-Twinning

Ock

E-twinning Water Literacy adlı projemiz kapsamında öğrencilerimizle Sorgun Atıksu ayrıştırma tesisini ziyaret ederek detaylı bilgi aldık.

Ock

Okulumuz öğretmenleri Emrah KAYAASLAN ve Emrah TURAN tarafından sürdürülen E-twinning projelerinde okulumuzu temsil edecek posterlerimiz ve logolarımız yapılan anketler sonucu belirlenmiştir.

Logo ve Poster yarışmasına katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Logo ve posterleri anket sonuçlarına göre seçilen öğrencilerimiz:

Ezgi ÜNSAL

Rauf Can TÜRKSOY

Muhammed Emirhan EMİR

Emine Şevval ÇINAR

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Okulumuz İngilizce öğretmeni Emrah TURAN öncülüğünde sürdürülen E-twinning projemiz "I activate my classroom with web 2.0(Sınıfımı web 2.0 ile etkinleştiriyorum)" ile Ulusal Kalite Etiketi alarak ödüllendirildik.

İngilizce öğretmenimiz Emrah Turan'a Okul müdürümüz Mustafa Kaya tarafından plaket takdim edildi. Öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

E-twinning projemiz olan "I activate my classroom with web 2.0(Sınıfımı web 2.0 ile etkinleştiriyorum)" ile Ulusal Kalite Etiketi alarak ödüllendirildik.

Okulumuz İngilizce öğretmeni Emrah TURAN öncülüğünde sürdürülen  uluslararasi  e Twinning projemiz "Ulusal Kalite Etiketi" ile ödüllendirilmistir.

Web 2.0 araçlarını müfredata entegre eden sınıf ortamlarını genişletmek, eğitimde kullanılması en çok tavsiye edilen ve öğrencinin özelliklerine uygun araçların kullanımı konusunda farkındalık yaratarak öğrencilerin dijital uygulamalara ilişkin bilgi ve becerilerini arttırmak için çalıştığımız projemizde geleceğe köprü kurduk. Ülkemizin deprem felaketi yaşadığı bir dönemde projemizi yarım bırakmayarak,sahiplenen tüm görünmez kahramanlarımız öğrencilerimize, değerli ortaklarımıza ve okul idare ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler.

Haz

Okulumuzda E-twinning proje ekimizle E-twinning günü kutlandı. Ve dönemde yapılan çalışmalar sergilendi.

Mrt

Mevlüde- Ahmet  DOĞANAY  Fen Lisesi  E-twinning  proje ekibimiz İngilizce Öğretmeni  Emrah TURAN başkanlığında yürütülen ''Sustainable Fashion'' projesi kapsamında ilçemizdeki ''Rota  Tekstil'' üretim fabrikasına ziyarette bulunduk. Tekstil Mühendisi Hüseyin  beye alakalarından dolayı teşekkür ederiz.